Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες μόλις ημέρες μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου για εμβολιασμούς εκτός σειράς σε δύο ιδρύματα της Θεσσαλονίκης, που οδήγησαν στη διαγραφή του Δρόσου Τσαβλή από τη διοικούσα παράταξη του Δήμου, η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για νέους εμβολιασμούς εκτός σειράς, αυτή τη φορά στα Δωδεκάνησα.

Όπως σημειώνεται, μετά τον - κατά παράβαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου - εμβολιασμό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ένα ακόμα στέλεχος της ΝΔ σε τοπικό επίπεδο, φέρεται να εμβολιάστηκε εκτός σειράς.

Σύμφωνα με τη Νομαρχιακή Επιτροπή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται για τη σύζυγο μέλους της διοίκησης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Νοτίου Αιγαίου, «που "τυχαία" βρέθηκε στο Ίδρυμα Κολυμπίων και εμβολιάστηκε με αδιάθετο εμβόλιο που "τυχαία" βρέθηκε». 

«Τώρα αντιλαμβανόμαστε τι εννοεί η ΝΔ διατεινόμενη ότι ο εμβολιασμός πάει καλά. Των στελεχών της σίγουρα!», υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Την ίδια στιγμή οι Καλύμνιοι συμπολίτες μας, που δικαιούνται βάσει πρωτοκόλλου να εμβολιαστούν, συνεχίζουν να πρέπει να ταξιδέψουν μέχρι το Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου της Ρόδου για τον δικό τους εμβολιασμό. “Τυχαίο” κι αυτό;».

Η νομαρχιακή Επιτροπή καλεί, παράλληλα, τη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Δωδεκανήσου της ΝΔ να τοποθετηθεί για την καταγγελία, σημειώνοντας πως «υποθέτουμε ότι το λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη, όπως έχει γίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις σε όλη τη χώρα».

Διαβάστε ακόμα

«Έδειξε» παράταση lockdown μέχρι 15 Μαρτίου ο Μητσοτάκης: Να κάνουμε προσπάθεια δύο ακόμα εβδομάδες

Τι ισχύει από σήμερα για τις βεβαιώσεις κίνησης εργαζομένων

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA