Μενού
  • Α-
  • Α+

Αρκετές αντιδράσεις προκλήθηκαν στα social media όταν την περασμένη εβδομάδα η Τατιάνα Στεφανίδου έδειξε μια φωτογραφία του προφυλακισμένου με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή, Δημήτρη Λιγνάδη και σχολίασε: «Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο, ο σκούφος κρύβει τα μαλιά, το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο και τα λέει όλα. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της ανησυχίας, της απόγνωσης». https://twitter.com/JeronymoBoss/status/1365236895698018306?ref_src=twsrc^tfw

Τα παραπάνω, όπως είναι λογικό, προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στα social media με μία χρήστρια να γράφει σε ποστάρισμα της NAK Shoes στο Facebook: «Εχετε λάβει υπόψη σας ότι η εκπομπή ΤLive στην οποία είστε χορηγός κρατάει αμφιλεγόμενη στάση στο ελληνικό #metoogr υποστηρίζοντας προκλητικά έναν άνθρωπο ο οποίος κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί για σεξουαλικη κακοποίηση ανηλίκων;; Σκεφτείτε λίγο σε ποιους επιλέγετε να διαφημιστείτε! Έτσι όπως σας μάθαμε, έτσι και θα σας ξεγραψουμε!».

Η εταιρεία απάντησε στο σχόλιο το μεσημέρι της Δευτέρας, προαναγγέλοντας απόσυρση της χορηγία της από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και ξεκαθαρίζοντας ότι διαφωνεί με την πολιτική της. «Η εταιρεία NAK Shoes καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής «ΤLive» με παρουσιάστρια την κυρία Τατιάνα Στεφανίδου για το κοινωνικό κίνημα #MeTooGR (ευαισθητοποίηση κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης) και, αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας, έχει δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας της από την εν λόγω εκπομπή».

Διαβάστε ακόμα

Ο Κούγιας προαναγγέλλει μηνύσεις, «καρφώνει» Καπουτζίδη, «φωτογραφίζει» Καινούργιου και μιλά για «δικτατορία των ιδιαιτεροτήτων»

Η Καινούργιου απαντά στον Κούγια: Είστε ο τελευταίος που θα μιλήσετε για ήθος - Ντροπή σας!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA