Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και την Ράνια Τζίμα, η πρωταθλήτρια Ελλάδας στο έπταθλο, μέλος της εθνικής ομάδας και γνωστή personal trainer, Ειρήνη Δανιήλ, αναφέρθηκε στην καταγγελία που έκανε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «On Time», όταν μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από τον προπονητή της σε ηλικία 21 ετών.

Αρχικά ευχαρίστησε την Σοφία Μπεκατώρου που άνοιξε τον δρόμο και θεώρησε ότι όφειλε να μιλήσει και η ίδια, προσθέτοντας όμως ότι δεν θα καταγγείλει το όνομα του προπονητή, όμως πρόκειται για άτομο που υπήρξε πολύ γνωστός αθλητής.

«Επειδή είναι ακόμα προπονητής, θα με δει, θα το μάθει… να μην το κάνει σε άλλα παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ήμουν 21, είχα αλλάξει προπονητή, την πρώτη μέρα της προπόνησης μου είπε θα πάμε στα αποδυτήρια και εκεί μου πε “θέλω να βγάλεις τα ρούχα σου για να δω το σώμα σου”. Του απάντησα ότι ντρεπόμουν και δεν γίνεται, τελικά τα έβγαλα και μου είπε “από εδώ και πέρα θα ακούς μόνο εμένα, θα σου δίνω διατροφή μόνο εγώ…” μου είπε “θα σε…” και μίλησε χυδαία», είπε εξιστορώντας τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη και συνέχισε:

«Την επόμενη μέρα μου είπε να έρθει σπίτι μου, να βγάλουμε μία διατροφή και μου ζήτησε να μην είναι εκεί ο φίλος μου. Του είπα δεν γίνεται. Την επόμενη μέρα τον συνάντησα κάτω από το σπίτι μου, κι εκεί σταμάτησε η συνεργασία μας. Δεν το κατήγγειλα, το είπα μόνο σε κάτι φίλες μου, κι όχι στην οικογένειά μου για να μην στεναχωρηθούν».

«Είχα ακούσει ότι είναι “γυναικάς”. Αν δεν του έβαζα όρια μπορεί να πήγαινε πιο πέρα και μου το έδειξε και στην πορεία, ήταν επιθετικός επειδή δεν πήρε αυτό που ήθελε. Του είπα “αν δεν φύγει από κοντά μου ότι θα τον καταγγείλω”. Πάντα το έλεγα μέσα μου ότι θέλω να τιμωρηθεί», κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA