Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας στην ON Time και την Σάσα Σταμάτη, ο Θέμης Κανέλλος ή Themicorn, αποκάλυψε τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από 50χρονο άνδρα όταν ήταν ανήλικος.

«Μου έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν, όταν ήμουν πιο μικρούλης. Ήμουν ανήλικος, κάτω από 13», ανέφερε.

Όπως σημείωσε, επρόκειτο για άνδρα, ο οποίος ήταν στη γειτονιά του, ενώ η παρενόχληση συνέβη σε «μια δύσκολη μάλιστα περίοδο για μένα, γιατί δεν μιλούσα με τους γονείς μου».

«Μου είχε προτείνει να βρεθούμε κιόλας με λεφτά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν είχα αντιδράσει με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο, απλώς σταμάτησα να τον βλέπω, γιατί αυτός είχε κάτι σαν μαγαζί και μετά από κάποια χρόνια, που ήρθαμε πιο κοντά με τους γονείς μου, τους το είπα και ξεκινήσαμε να κάνουμε κάποιες διαδικασίες για μηνύσεις και δικαστήρια».

Ο Θέμης Κανέλλος ανέφερε ακόμη, πως η διαδικασία εκκρεμεί:

«Είμαστε ακόμα στα δικαστήρια. Αυτή την περίοδο δεν γίνεται κάτι, γιατί είναι μια περίοδος που εγώ δεν θέλω να το ακούω αυτό το πράγμα, γιατί είναι άσχημο να βλέπεις έναν άνθρωπο που σου έχει κάνει σεξουαλική παρενόχληση.

Αλλά θα το κάνω έτσι κι αλλιώς μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθώ ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει πειράξει κάποιο άλλο παιδί».

Διαβάστε ακόμα

Μουζουράκης: Στα 14 ένας μπάρμπας από το καφενείο με έβαλε στο αμάξι και με πήγε στο δάσος – Με στιγμάτισε

Ραγδαίες εξελίξεις στο Εθνικό Θέατρο: Παραιτείται από τη Δραματική Σχολή ο Στάθης Λιβαθινός

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA