Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σοφία Μουτίδου καυτηριάζει την... ευθιξία του Αλέξη Κούγια και τις -πολλές- περιπτώσεις που έκλεισε στον αέρα το τηλέφωνο σε δημοσιογράφους . «Μη με διακόψεις εσύ γιατί ξέρεις, φημίζεσαι πόσο ευγενική και όμορφη είσαι, μη με διακόψεις, τα παίρνω στο κρανίο και φεύγω!» λέει η Μουτίδου ως άλλος Κούγιας που δήθεν μιλά με δημοσιογράφους προτού βγει στον αέρα εκπομπής.

Στη συνέχεια τρολάρει τον γνωστό δικηγόρο λέγοντας ότι «πάντα ήθελε να γίνει επαγγελματίας καλεσμένος που του αρέσουν τα παράθυρα»!

«Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι είναι δύο οι κατηγορίες των ανθρώπων που δεν αναλαμβάνω σε υποθέσεις: Είναι οι τοκογλύφοι και οι παιδόφιλοι. Αυτά τα είχα υποσχεθεί και στον πατέρα μου», αναφέρει ως Αλέξης Κούγιας η γνωστή ηθοποιός.

«Κάπως έτσι ζούμε τη ζωή αυτή, την παράλογη. Στην οποία καλούμαστε να δούμε τα χειρότερα, τα πιο αποτρόπαια, τα πιο εξευτελιστικά για τον άνθρωπο… Γιατί φοβόμαστε να σατιρίσουμε κάτι που μας απασχολεί, να καυτηριάσουμε, να σχολιάσουμε κάτι το οποίο μας απευθύνεται… Δε γίνεται να μην έχει αντίδραση ο κόσμος. Όταν κάποιος βγαίνει και κάνει δηλώσεις τι περιμένει; Θα υπάρχουν σχολιασμοί» καταλήγει η Σοφία Μουτίδου.

Διαβάστε ακόμα

Ξεσπά η Μουτίδου: Τα μούτρα σας να φτύνετε καλύτερα

Γιώργος Καραμίχος: «Τον ακατονόμαστο δικηγόρο θα τον κάνετε να σκάσει;»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA