Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κατέθεσε φακέλους στην Εισαγγελία ο Τσαρούχας: Όσο λιγότερο μιλάμε, τόσο πιο σωστά κάνουμε τη δουλειά μας

«Όσο λιγότερο μιλάμε, τόσο πιο σωστά προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας», δήλωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας μετά την κατάθεση φακέλου με καταγγελίες στην Εισαγγελία.

Ο πρόεδρος του πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Πασχάλης Τσαρούχας, προσκόμισε νέους φακέλους με καταγγελίες στην Εισαγγελία.

«Επισκέφθηκα τον εισαγγελέα και έφερα νέους φακέλους. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Θα σας παρακαλέσω να ρωτάτε ότι και τον εισαγγελέα, ακολουθούμε τη διαδικασία πάρα πολύ αυστηρά. Όσο λιγότερο μιλάμε τόσο πιο σωστά προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Ο,τι καινούργιο έχουμε θα το φέρουμε», σημείωσε ο κ. Τσαρούχας.

Ήδη ο Εισαγγελέας ερευνά τις καταγγελίες που προσκόμισε την περασμένη Τετάρτη ο Πασχάλης Τσαρούχας, με τρεις από τις περίπου είκοσι περιπτώσεις να παρουσιάζουν ενδιαφέρον από ποινική άποψη. Οι δύο καταγγελίες στρέφονται σε βάρος πασίγνωστου πρωταγωνιστή, ενώ η τρίτη σε βάρος γνωστού συναδέλφου του, το όνομα του οποίου δεν έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα την επικαιρότητα.

Διαβάστε ακόμα

Κορονοϊός - Θωμαΐδης: Καμία μείωση στα κρούσματα

Παγώνη: Ταυτόχρονο άνοιγμα σχολείων και καταστημάτων – Νωρίς για να εκτιμήσουμε αν θα ξαναπάμε σε lockdown


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.