Μενού
  • Α-
  • Α+

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι σχεδόν καθημερινά στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για να συντονίζει συνολικότερα το έργο των αξιωματικών.

Αυτό μετέφεραν στο Reader.gr αρμόδιες πηγές της Κατεχάκη, επισημαίνοντας πάντως ότι υπάρχει γενικότερη κινητοποίηση για την αποτροπή νέων αναβαθμίσεων δράσεων.

Άλλωστε μετά τις βόμβες μολότοφ εναντίον του Α.Τ. Καισαριανής και περιπολικού στην περιοχή του Ζωγράφου, υπήρξαν και οι καταγγελίες για «μπλόκο» αντιεξουσιαστών την Πολυτεχνειούπολη για να εντοπίσουν αστυνομικούς με πολιτικά.

Στο πλαίσιο αυτό είναι δεδομένο ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης θα ζητήσει ιδιαίτερη προσοχή και θα συμμετάσχει σε συσκέψεις με υπηρεσιακούς παράγοντες στο πλαισίου της συνεχούς αναθεώρησης των μέτρων ασφαλείας. Άλλωστε στόχος δεν είναι μόνο να μην υπάρξουν νέες επιθέσεις, αλλά να έχουμε και συλλήψεις μετά από τυχόν έκνομες ενέργειες.

Διαβάστε ακόμα

Μαυροειδάκος: Θέλουν να βάψουν τα χέρια τους με αίμα αστυνομικού

To Facebook μπλοκάρει αναρτήσεις φωτογράφων για την πορεία αλληλεγγύης στον Κουφοντίνα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA