Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ήταν καλεσμένος το πρωί της Τρίτης (2/3), ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, όπου κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες επιθέσεις κατά αστυνομικών.

«Ξέρουμε ότι είμαστε στόχος από τους "Κουφοντινόφιλους", από αυτούς  τους τύπους που έχουν αρχίσει να βγαίνουν προς τα έξω και ν’ απειλούν τις αθώες ζωές των αστυνομικών», δήλωσε αρχικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Ήταν δύο σοβαρά περιστατικά το ένα στην Καισαριανή, το οποίο κρίνεται πάρα πολύ σοβαρό γιατί ήταν καταδρομική επίθεση και πήγαν να κάψουν ζωντανούς τους αστυνομικούς και το άλλο, το οποίο έχει κι αυτό τη μεγάλη σοβαρότητά του ότι διερχόμενο περιπολικό με τσιλιαδόρο το περιμένανε και πήγαν να το κάψουν. Ευτυχώς ήταν περιπολικό και δεν ήταν δικυκλιστές, θα τους είχαν φάει λάχανο», προσέθεσε και στη συνέχεια προχώρησε σε μία τοποθέτηση που προκάλεσε αντιδράσεις στο πάνελ.

«Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα. Στη Λαμία "τα έχουνε παίξει" οι συνάδελφοι. Πάνω από 100, σχεδόν 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα. Είναι απίστευτο αυτό», δήλωσε και παρά τις αντιδράσεις συνέχισε:

«Μου είναι αδιάφορο αν ο Κουφοντίνας είναι ζωντανός ή νεκρός. Εγώ ήρθα για τους συναδέλφους μου γι’ αυτούς που πήγαν να κάψουν οι Κουφοντινόφιλοι, όχι τον κ. Κουφοντίνα, είναι πολιτικό το θέμα, εγώ είμαι συνδικαλιστής. Δεν μ’ ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει να μην κλάψω κι άλλο Μάτη, να μην κλάψω κι άλλο συνάδελφό μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA