Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των φακέλων περιλαμβάνονται καταγγελίες για τρεις ηθοποιούς, που έχουν απασχολήσει τις τελευταίες μέρες τη δημοσιότητα.

Δύο από τις καταγγελίες αφορούν πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα και δεν έχουν παραγραφεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Εξελίξεις πάντως αναμένονται σύντομα και όσον αφορά στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος γνωστού ηθοποιού της μικρής οθόνης, μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης από την αστυνομία.

Ο εισαγγελικός λειτουργός που χειρίζεται την υπόθεση αναμένεται εντός των αμέσως επόμενων ημερών να καταλήξει στο εάν πρέπει ή όχι να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του ηθοποιού ο οποίος είχε κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση, μετά την καταγγελία ότι βίασε πρώην συμφοιτητή του. Ο ίδιος έχει αρνηθεί την κατηγορία, υποστηρίζοντας πως η πράξη έγινε μετά από συναίνεση και των δύο μερών.

Ήδη ο Εισαγγελέας ερευνά τις καταγγελίες που προσκόμισε την περασμένη Τετάρτη ο Πασχάλης Τσαρούχας, με τρεις από τις περίπου είκοσι περιπτώσεις να παρουσιάζουν ενδιαφέρον από ποινική άποψη. Οι δύο καταγγελίες στρέφονται σε βάρος πασίγνωστου πρωταγωνιστή, ενώ η τρίτη σε βάρος γνωστού συναδέλφου του, το όνομα του οποίου δεν έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα την επικαιρότητα.

Διαβάστε ακόμα

Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Ζητά κατ' αντιπαράσταση εξέταση με τον φερόμενο ως βιασθέντα

Μουζουράκης: Στα 14 ένας μπάρμπας από το καφενείο με έβαλε στο αμάξι και με πήγε στο δάσος – Με στιγμάτισε

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA