Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με πληροφορίες αρχές της εβδομάδας κατατέθηκε στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών μήνυση εις βάρος του στην οποία ο μηνυτής καταγγέλλει ότι βιάστηκε από το γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη μέσα στο σπίτι του το 2018.

Το φερόμενο ως θύμα είναι Έλληνας και - σύμφωνα με πληροφορίες - δεν είναι ηθοποιός

Ήδη έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα για τον προφυλακισμένο ηθοποιό ο οποίος μέχρις στιγμής κατηγορείται για δύο βιασμούς.

Ο μηνυτής κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης δεν ήταν ανήλικος και με βάση τις ίδιες πληροφορίες τον «ψάρεψε» στην πλατεία του Αγίου Παύλου, στο Μεταξουργείο

Υπόθεση Λιγνάδη: Δύο νέες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Ακόμα δύο άτομα που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη αναμένεται να καταθέσουν τις επόμενες ώρες στην ανακρίτρια.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε χθες η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τα αδικήματα φέρονται να έχουν γίνει το 2015 σε βάρος δύο 17χρονων. Αφορούν σε υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων και στη μια περίπτωση μάλιστα καταγγέλλεται και βιασμός. Οι δύο νέοι μάρτυρες προτίθενται να καταθέσουν στην 19η τακτική ανακρίτρια, προκείμενου να πουν όσα βίωσαν.

Μάλιστα, η δικηγόρος των φερόμενων θυμάτων, Μαρία Κουρτέση, είχε αποκαλύψει στην εκπομπή ότι πρόκειται για δύο συγκλονιστικές μαρτυρίες και αναμένεται να δώσουν νέα στοιχεία στην υπόθεση.

Διαβάστε ακόμα

Υπόθεση Λιγνάδη: Εγινε έρευνα στο σπίτι, το αυτοκίνητο και τη μηχανή του σκηνοθέτη

Κούγιας: Ο Λιγνάδης είναι σε εξαιρετική κατάσταση

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA