Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή επιδημιολόγος  πρότεινε να σκεφτούμε περισσότερο πώς θα αντιμετωπίσουμε άμεσα την πανδημία και τις καθημερινές της συνέπειες αλλά και πώς θα αντιμετωπίσουμε τις μετά..συνέπειες που θα μας μείνουν.

«Φοβάμαι πολύ ότι ο εγκλεισμός στο σπίτι και σε κλειστούς χώρους και η δυσκολία της αξιοποίησης των πάρκων και ελεύθερων χώρων μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά», πρόσθεσε και ζήτησε από την Πολιτεια να αναθεωρήσει τα μέτρα που ανακοίνωσε χθες και σχετίζονται με τον περιορισμό των μετακινήσεων για άσκηση. 

Θα είναι η τελευταία καραντίνα; 

«Δεν ξέρουμε πόσα μέτρα θα εφαρμοστούν πραγματικά, δεν ξέρουμε πόσες μεταλλάξεις θα επικρατήσουν στην χώρα και σε ποιά περιοχή και δεν ξέρουμε και πως κινείται η διασπορά (για παράδειγμα τι γίνεται με την βιομηχανία και την τηλεργασία)», διευκρίνισε η επιδημιολόγος. Παραμένει πάντως αισιόδοξη για το γεγονός ότι γνωρίζουμε πολλά περισσότερα για τον ιό συγκριτικά με το 2020. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA