Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας στον Alpha, o κύριος Μπιμπίλας «λύγισε» όταν αναφέρθηκε στη βοήθεια, που πρόσφερε σε μια αγαπημένη του φίλη.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από την αρχή της πανδημίας είμαι από το πρωί ως το βράδυ έξω, προσέχοντας πάρα πολύ, για να μοιράζω τρόφιμα, να διοργανώνω τις φιλανθρωπικές δράσεις του ταμείου αλληλοβοηθείας, να πουλάω σπίτι σπίτι το ημερολόγιο του σωματείου για να μαζέψουμε λεφτά, να βοηθάω τους γεροντότερους ηθοποιούς οι οποίοι είναι τώρα είναι και στα γηροκομεία και δεν μπορώ να πάω να τους βρω».

«Να σκεφτείτε ότι βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της και κατάφερα να την πάμε σε γηροκομείο γιατί θα είχε πεθάνει», δήλωσε συγκινημένος.

«Ήταν μόνη της μέσα στο σπίτι και επειδή ανησύχησα, γιατί πέντε μέρες δεν απαντούσε, την πρόλαβα» πρόσθεσε με τρεμάμενη φωνή ο γνωστός ηθοποιός.

«Τελοσπάντων… Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και δεν δέχομαι κανείς να παίζει με το συναίσθημα μου. Κανείς.

Για αυτό και ο κύριος συνήγορος, αυτός που εύκολα καταδικάζει ανθρώπους, τώρα εμένα και τον Καπουτζίδη και δεν ξέρουμε και ποιον άλλον θα καταδικάσει, καλό θα είναι να σκεφτεί πριν αρχίσει να τα κάνει αυτά τα πράγματα».

Διαβάστε ακόμα

Ρωσία: Πήγε να γίνει «Ποπάι» και τώρα κοντεύει να χάσει τα χέρια του

Ινδός αποκεφάλισε την 17χρονη κόρη του και παραδόθηκε με το κεφάλι της στο χέρι

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA