Μενού
  • Α-
  • Α+

Υστερα από προανάκριση που διενεργήθηκε από την Αστυνομία, στο πλαίσιο της οποίας ο μηνυόμενος κλήθηκε σε εξηγήσεις, ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος τού, γνωστού από τηλεοπτικά σήριαλ, ηθοποιού δίωξη για βιασμό.

Ο μηνυτής ισχυρίζεται πως τον επίμαχο χρόνο βιάστηκε από τον κατηγορούμενο στο σπίτι του τελευταίου στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου πήγαν οι δυο τους έπειτα από συνάντησή τους σε μπαρ, στο οποίο εργαζόταν ο κατηγορούμενος και ο αδελφός τού θύματος.

Ο κατηγορούμενος, φοιτητής τότε δραματικής σχολής, αρνείται την πράξη που του αποδίδεται, υποστηρίζοντας ότι με τον σεφ είχαν συνευρεθεί ερωτικά χωρίς καμία βία ή εξαναγκασμό. Στις γραπτές εξηγήσεις που κατέθεσε ο ηθοποιός φέρεται να επισημαίνει, μεταξύ άλλων, πως τον επίμαχο χρόνο ούτε έμενε στην Ομόνοια, ούτε εργαζόταν στο μπαρ που αναφέρεται στη μήνυση.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Άνθης σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει στη μήνυσή του, γνωρίστηκε με τον ηθοποιό το 2006 στο μπαρ «Dadde» στον Πύργο Αθηνών όπου εργαζόταν ως σερβιτόρος ο αδερφός του. Κάποια στιγμή του πρότεινε να πάνε σπίτι του. Όταν έφτασαν εκεί ο Δ. Άνθης αναφέρει ότι τον οδήγησε στο εσωτερικό του δωματίου του και εντελώς ξαφνικά «χωρίς να έχει προηγηθεί οποιαδήποτε συζήτηση μεταξύ μας, όρμησε πάνω μου από πίσω στα σκοτεινά, με έσπρωξε με μεγάλη βία και με ξάπλωσε μπρούμυτα στο κρεβάτι, γύρισε και τα δύο χέρια του στην πλάτη μου και με ακινητοποίησε με το σωματικό του βάρος και την μυϊκή του δύναμη, η οποία ήταν πολύ υπέρτερη της δικής μου… Κλαίγοντας τον ικέτευα να σταματήσει, αυτός, όμως, σαν να έπαιρνε δύναμη από τις παρακλήσεις μου, γινόταν ολοένα και βιαιότερος εντείνοντας περαιτέρω τις προσπάθειές του, μέχρι που κατάφερε να παραβιάσει το σώμα μου …».

Από την πλευρά του ο καταγγελλόμενος ηθοποιός αρνείται την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι δε βίασε ούτε τον Δημήτρη Ανθή ούτε κάποιον άλλον ποτέ στη ζωή του και πως με τον 38χρονο έκαναν συναινετικό σεξ.

Η δικογραφία για την υπόθεση διαβιβάζεται σε Τακτικό Ανακριτή, προκειμένου να διενεργήσει κύρια ανάκριση.

Διαβάστε ακόμα

Κοκκινόπουλος: «Ο Λιγνάδης ξεκίνησε απεργία πείνας και απαιτεί να μεταφερθεί σε φυλακές ανηλίκων»

Σοκάρει ο Σπύρος Γραμμένος: Έπεσα στα 13 μου θύμα βιασμού από οικογενειακό φίλο

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA