Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναφορικά με την Εικόνα ΕΣΥ στην Αττική, ο αρμόδιος υφυπουργός είπε: «Υπάρχει πίεση. Ο μέσος όρος εισαγωγών είναι 200 την ημέρα και τις τελευταίες επτά ημέρες είχαμε 1600 και πλέον. Ο αριθμός παραμένει σταθερός, αλλά σε υψηλά επίπεδα κι αυτό σίγουρα μας δίνει την αίσθηση ότι η πόεση παραμένει ο μέσος όρος ηλικίας εισαγωγών είναι στα 45 έτη. Η διαθεσιμότητα στις κλίνες είναι στο 87% και τις επόμενες ημέρες θα διαθέσουμε κι άλλες. Οι επόμενες 10-15 μέρες είναι κρίσιμες. Η εξέλιξη θα ήταν δυσμενής χωρίς μέτρα.»

Τέλος, ο κ. Κοντοζαμάνης τοποθετήθηκε και αναφορικά με την παραίτηση του διευθυντή του παθολογικού τμήματος του νοσοκομείου «Αγία Όλγα» Δρ. Ιωάννη Ιωαννίδη: 

«Η κίνηση του γιατρού ήταν υπερβολική και αβάσιμοι οι ισχυρισμοί του. Το νοσοκομείο είχε μια εργώδη εφημερία χθες, αλλά το σύνολο του προσωπικού του αντεπεξήλθε επιτυχώς. Δεν υπήρξε νοσηλεία περιστατικών με κορονοϊό μαζί με περιστατικά με non covid. Όλα έγιναν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που προβλέπονται.»

Διαβάστε ακόμα:

Κορονοϊός: Πάνω από 300 κρούσματα στο κέντρο της Αθήνας - 1.057 συνολικά στην Αττική και 247 στη Θεσσαλονίκη

Κορονοϊός: Νέα άνοδος στα κρούσματα με 2.215 - 32 οι νέοι θάνατοι και 451 οι διασωληνωμένοι

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA