Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κόρη του αείμνηστου Ερρίκου Διβάνη, εκ των συνεχιστών της οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ» σε Αθήνα και Θεσσαλία έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους.

Η Έλλη Διβάνη έφυγε από τη ζωή μόλις στα 33 της χρόνια. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ιερό  Ναό  Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Η 60ετής ιστορία του Ομίλου Διβάνη που ξεκίνησε από τα Τρίκαλα

Εξήντα χρόνια παρουσίας συμπληρώνει ο Όμιλος Διβάνη στον κλάδο της φιλοξενίας.

Ύστερα από έξι δεκαετίες αδιάλειπτης και ισχυρής παρουσίας στον τουριστικό χάρτη της χώρας, ο Όμιλος συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στον κλάδο, παραμένοντας προσηλωμένος στην απρόσκοπτη υλοποίηση του επενδυτικού του σχεδιασμού, στο πλαίσιο των συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων -και προκλήσεων- του διεθνούς περιβάλλοντος στο οποίο δραστηριοποιείται.

Η αρχή της δημιουργίας στη Θεσσαλία  

Η αρχή, όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, έγινε το 1958, όταν ο κ. Αριστοτέλης Διβάνης ακολουθώντας τη συμβουλή τού τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή για την ενασχόληση με τον Τουρισμό και τη Φιλοξενία εγκαινίασε το πρώτο ξενοδοχείο στα Τρίκαλα. 

Σήμερα, ο όμιλος Διβάνη διαθέτει 7 ξενοδοχεία με ξεχωριστό ύφος το καθένα αλλά το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Διαβάστε ακόμα

Θηλυκή υπεροχή: Έντεκα γυναίκες δίνουν νόημα σε αυτά που χρειάζεται σήμερα η κοινωνία

Καταγγελία για απαγωγή γυναίκας - Αστυνομικοί τους καταδίωκαν από την Αθήνα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA