Μενού
  • Α-
  • Α+

«Η περιπέτεια του Κάουρα Νέστορα, 50 ετών, έληξε σήμερα, 9/3/2021 βραδινές ώρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν» αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού.

«Ο Κάουρας Νέστορας βρέθηκε στην περιοχή της Αρτέμιδας και είναι καλά στην υγεία του. Κάθε πληροφορία που λάβαμε, χάρη στην κινητοποίηση του κόσμου, ήταν σημαντική και συνετέλεσε ώστε ο Καούρας Νέστορας να βρίσκεται τώρα ασφαλής με τους οικείους και να μην περάσει ακόμη ένα ακόμη βράδυ σε κίνδυνο. To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Κάουρα Νέστορα και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί», καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικοί του άνθρωποι είχαν ενημερώσει πως ο 50χρονος πάσχει από χρόνιο νευρολογικό πρόβλημα που του προκαλεί διαλείψεις και τάσεις φυγής και θεώρησαν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα όσο θα βρισκόταν ασυνόδευτος στα επείγοντα, όπως υποστηρίζουν. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Κάουρα Νέστορα σήμερα και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των συγγενών του.

Διαβάστε ακόμα:

Άγρια κόντρα στους κόλπους της αστυνομίας: «Προσλήφθηκε με τενεκέ τυρί και κρίνει αστυνομικούς που δίνουν τη ζωή τους»

Στάθης Παναγούλης κατά της συγκέντρωσης της Νέας Σμύρνης: Έτσι ξέρει ο Τσίπρας την αντιπολίτευση

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA