Μενού
  • Α-
  • Α+

«Η αδελφή μου το έχει αποδεχτεί και ψάχνει για το καλύτερο. Να δούμε πώς μπορούμε να προχωρήσουμε για το καλύτερο. Έχει επικοινωνία με φίλους της, τη βλέπουν κάποια άτομα, εννοείται μέσα στο σπίτι με όλα αυτά που γίνονται προσεχτικά. Η μητέρα μας, όλη η οικογένειά της είμαστε δίπλα της. Σίγουρα τη στηρίζουν και κάποιοι φίλοι της. Είμαστε στην αναμονή να ξεκινήσει το δικαστήριο και κάνουμε όλοι μας υπομονή να κλείσει ο φάκελος και να οριστεί η ημερομηνία», δήλωσε ο αδερφός της 34χρονης στον ALPHA. 

«Φοράει ειδικά ενδύματα σε όλο της το σώμα»

Η 34χρονη Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι φοράει σε όλο της το σώμα ειδικά ενδύματα γιατί «κάηκε ο κορμός, η πλάτη και τα δύο της χέρια», σύμφωνα με την γιατρό της, Μαρία Καλοφώνου.

Μιλώντας στο MEGA, η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής της Μονάδας Εγκαυμάτων στο «Θριάσιο», αναφέρθηκε στη μάσκα που φοράει η 34χρονη Ιωάννα, η οποία «ασκεί πίεση στις μετεγκαυματικές  ουλές. Είναι πάγια τακτική για τα μεγάλα εγκαύματα και ο σκοπός της είναι να πιέσει τις ουλές για να μην υπερτραφούν, να μη φουσκώσουν δηλαδή, αλλά και για το χρώμα Επίσης δίνει μια ελαστικότητα στο δέρμα. Το πρόβλημα στο έγκαυμα είναι ότι οι ουλές τραβάνε και παραμορφώνουν. Τη μάσκα θα τη φοράει για τουλάχιστον ένα χρόνο και θα αναπροσαρμόζεται».

Σύμφωνα με την κυρία Καλοφώνου, η Ιωάννα «σε όλο της το σώμα φοράει ειδικά ενδύματα. Το βιτριόλι έχει κάψει τον κορμό, την πλάτη και τα δύο χέρια».

Διαβάστε Ακόμα 

Επίθεση με βιτριόλι: Ο «Γολγοθάς» της Ιωάννας, η ειδική μάσκα και το «γιατί» στην κατηγορουμένη

Επίθεση με βιτριόλι - Συγκλονίζει η Αννίτα Ναθαναήλ: Η Ιωάννα κοιμάται και ξυπνάει με μια μάσκα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA