Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας στο Secret  ο Θέμης Αδαμαντίδης αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη σύλληψή του σε παράνομο «καζίνο-λέσχη» στις 26 Φεβρουαρίου κάνοντας λόγο για «μια συνάντηση φίλων».

«Δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε τη στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και SMS», προσέθεσε.

Στη συνέχεια απάντησε στην ερώτηση για το αν η σύλληψή του επηρέασε την ψυχολογία του.

«Γιατί να μου ρίξει την ψυχολογία; Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ».

«Ο κόσμος ίσως δεν έχει καταλάβει ότι έχουμε μπει σε μια εικονική ζωή και δεν μπορούμε να απολαύσουμε το περιβάλλον», συμπλήρωσε.

Τέλος ερωτηθείς για το αν θα κάνει το εμβόλιο, ανέφερε, «θα το σκεφτώ. Δεν θα είμαι από τους πρώτους. Από τους τελευταίους ίσως».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη:

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 26-2-2021 στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης, (18) άτομα εντός καταστήματος που διεξάγονταν απαγορευμένα τυχερά παίγνια.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ρύθμισης της αγοράς παιγνίων και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ σε βάρος του υπεύθυνου του καταστήματος και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Κατά την διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου στο κατάστημα, βρέθηκαν :

  •  (17) ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό διεξαγωγής του τυχερού παιχνιδιού «φρουτάκια»
  •  (4) ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό διεξαγωγής του τυχερού παιχνιδιού «ρουλέτα»
  •  (5) παιγνιομηχανήματα με λογισμικό διεξαγωγής του τυχερού παιχνιδιού «φρουτάκια»
  •  ηλεκτρονικός υπολογιστής «server»

Επιπλέον τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, ήταν εγκατεστημένες (5) κάμερες επιτήρησης χώρων, η εικόνα των οποίων μεταδίδονταν σε οθόνη έτερου ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Κατασχέθηκαν (23) σκληροί δίσκοι των ανωτέρω υπολογιστών και (5) κάμερες επιτήρησης χώρων.

Επιπρόσθετα, σε άπαντες επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων διασποράς του κορωνοϊού.

Διαβάστε Ακόμα:

Πάρτι διέσπειρε τον κορονοϊό στη Λέρο - Τουλάχιστον 10 κρούσματα

Η Έρρικα Πρεζεράκου μιλά για το ατύχημα με το σκάφος: Βρέθηκα κάτω από τις προπέλες - Άλλαξε η ζωή μου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA