Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 23χρόνος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ  ο 22χρονος συγκατηγορούμενός του με τον οποίο  είχαν συλληφθεί την ίδια ημέρα αφέθηκε  ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Αν και σε βάρος του 22χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, τελικώς στην ανάκριση κλήθηκε να απολογηθεί για τα υπόλοιπα κακουργήματα που του αποδίδονται( κατοχή εκρηκτικών, εκρήξεις, απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης), καθώς δεν προέκυψε εμπλοκή του στην άγρια επίθεση εναντίον του αστυνομικού κατά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη την περασμένη Τρίτη. Σε βάρος του 22χρονου επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα καθώς και χρηματική εγγύηση 1.000 ευρώ.

Όπως δήλωσε η συνήγορός του Άννυ Παπαρούσου, τα τηλέφωνα των δυο νεαρών παρακολουθούνταν από τον περασμένο Ιανουάριο με εισαγγελική διάταξη για λόγους δημοσίας ασφάλειας και βάσει αυτού του υλικού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους. Οι συνομιλίες αυτές κατά την κ. Παπαρούσου δεν έχουν εισαχθεί έως σήμερα στη δικογραφία.

Διαβάστε Ακόμα:

Νέα Σμύρνη: «Με έμπλεξε ο κουνιάδος μου επειδή η αδερφή μου δεν θέλει να έχουν σχέση» - Το απολογητικό υπόμνημα του 30χρονου

Νέα Σμύρνη: «Δεν είδα να χτυπάει τον αστυνομικό» - Άλλαξε την κατάθεσή του ο κουνιάδος του 30χρονου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA