Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιθανότερο σενάριο είναι τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής να ανοίξουν στις 22 Μαρτίου ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα επαναλειτουργήσει το λιανεμπόριο.

Πιθανή φαντάζει και η χαλάρωση στα sms και ειδικότερα στον κωδικό 6 στο 13033, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται και αυτοκίνητο για τη μετάβαση σε πάρκο ή στη θάλασσα για σωματική άσκηση.

Στο τραπέζι βρίσκεται και η χαλάρωση στην απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα. Ειδικότερα, εξετάζεται το ενδεχόμενο η απαγόρευση κυκλοφορίας να μετατεθεί στις 21:00 (έως τις 05:00), όπως γίνεται τις καθημερινές. Υπενθυμίζεται ότι τώρα η απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα είναι στις 18:00, εκτός από την Αττική και τη Θεσσαλονίκη που η απαγόρευση ξεκινά στις 19:00.

Το άνοιγμα του λιανεμπορίου οδεύει προς την 29η Μαρτίου, είτε χωρίς περιορισμούς και sms στο 13032, είτε με συνδυασμό click away και click in shop.

Τα σχολεία πηγαίνουν για Απρίλιο, ενώ η εστίαση θα μπορούσε να ξανανοίξει λίγο πριν το Πάσχα, αν και είναι νωρίς ακόμα για να προβεί κανείς σε ασφαλείς προβλέψεις.

Κατά πάσα πιθανότητα τα μέτρα θα ανακοινωθούν αύριο, Τετάρτη, αλλά η ισχύς τους δεν αναμένεται να είναι άμεση.

Διαβάστε ακόμα

Σε «κατάσταση πολιορκίας» τα νοσοκομεία: Λιγότερες από 10 κενές κλίνες ΜΕΘ στην Αττική

Συνεχίζονται στην Ελλάδα οι εμβολιασμοί με AstraZeneca - Τι ανακοίνωσε η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA