Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρόκειται για έναν 74χρονο σήμερα άνδρα, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, μετά από καταγγελίες δυο ανήλικων αθλητριών ότι πριν από επτά χρόνια, στην ηλικία των 10 ετών κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον συγκεκριμένο παράγοντα για δυο ολόκληρα χρόνια από το 2013-2015.

Ο 74χρονος εμφανιζόταν με μαγιό στα αποδυτήρια, μιλούσε προκλητικά στα κορίτσια και τα προσκαλούσε στο σπίτι του, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος. «Κάναμε συζητήσεις στο σπίτι μου, κυρίως σεξουαλικού περιεχομένου αλλά χωρίς να αποσκοπώ σε σεξουαλική πράξη» φέρεται να είπε ο 74χρονος πρώην παράγοντας της κολύμβησης ενώ τους έδειχνε και υλικό πορνογραφίας. 

Τα δύο κορίτσια κατήγγειλαν ότι ο 74χρονος τα τρομοκρατούσε για να μη μιλήσουν και η αστυνομία, όπως μετέδωσε το Mega, εξετάζει αν θα δώσει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του έτσι ώστε να καταθέσουν και άλλα κορίτσια που πιθανόν κακοποιήθηκαν από τον ίδιο άνθρωπο.

Ο παράγοντας, προφυλακίστηκε το περασμένο Σάββατο, και σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, είχε στην κατοχή του πορνογραφικό υλικό, το οποίο κατασχέθηκε.

Διαβάστε ακόμα

Γιατί φρέναρε η απόφαση των λοιμωξιολόγων - Σχέδιο χαλάρωσης περιορισμών από τις 22 Μαρτίου

Προφυλακίστηκε ο 27χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον θείο του στο Κιλκίς - «Θόλωσε το μυαλό μου»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA