Μενού
  • Α-
  • Α+

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι, προσωρινά και μέχρι την ολοκλήρωση της ΕΔΕ, μπήκε στο «ψυγείο» και συγκεκριμένα ως υπηρεσία γραφείου.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η προανακριτική διαδικασία, με τον εισαγγελέα και τους αρμόδιους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών να έχουν στα χέρια τους καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, αστυνομικών που βρίσκονταν στην είσοδο της Βουλής και φυσικά το βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας.

Μέχρι στιγμής, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο 23χρονος Ιάσονας κινούνταν κανονικά στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, έχοντας περάσει με πράσινο σηματοδότη και φορώντας κανονικά κράνος.

Όσον αφορά τον αστυνομικό από την ασφάλεια της Ντόρας Μπακογιάννη, φαίνεται πως έστριψε αριστερά για να μπει στη Βουλή παρότι στο σημείο δεν υπήρχε τροχονόμος να διακόψει την κυκλοφορία, κάτι που απαγορεύεται.

Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε πως ο φρούραρχος της Βουλής είχε ζητήσει από το 2012 να τοποθετηθεί φανάρι στο σημείο, ενώ η τελευταία κρούση έγινε το καλοκαίρι του 2020.

Διαβάστε ακόμα

Τροχαίο στη Βουλή: Ο Ιάσονας έδωσε ζωή σε ασθενή στην Ιταλία - Ξεκίνησαν οι μεταμοσχεύσεις

Επιστολή Κωνσταντοπούλου για το τροχαίο στη Βουλή - Ζητά παρέμβαση Τασούλα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA