Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση σε βάρος του γνωστού ηθοποιού - Έρχεται η ώρα της κλήσης στον εισαγγελέα

Ενώπιον του εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλου κατέθεσε σήμερα μία ακόμη γυναίκα καταγγέλλοντας πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό για σεξουαλική επίθεση σε βάρος της.

Πρόκειται για την τρίτη ηθοποιό που καταγγέλλει πως ο συγκεκριμένος χρησιμοποίησε τη θέση και τη φήμη που είχε προκειμένου να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά υποσχόμενος ως αντάλλαγμα  μία θέση εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα κατέθεσε πως συναντήθηκε μαζί του το καλοκαίρι του 2014 σε ένα καφέ προκειμένου να συζητήσουν για δουλειά. Στη συνέχεια της πρότεινε να τη γυρίσει με το αυτοκίνητό του στο σπίτι. Στην πορεία όμως άλλαξε κατεύθυνση και την οδήγησε σε έναν αδιέξοδο δρόμο στο Παλαιό Ψυχικό. Εκεί, κατά την καταγγέλλουσα, κλείδωσε τις πόρτες  του αυτοκινήτου για να μην μπορεί να βγει και της επιτέθηκε.

Παρόλο που η κοπέλα του ζητούσε να σταματήσει αντιστεκόμενη σθεναρά εκείνος συνέχιζε. Όταν κατάλαβε ότι δεν θα σταματούσε να αντιστέκεται, ο ηθοποιός άνοιξε την πόρτα και την  πέταξε έξω. «Αντε από εδώ που θες να σου δώσω και ρόλο», φέρεται να της είπε. Την παράτησε εκεί κι έφυγε.

Στον εισαγγελέα έχουν καταθέσει ήδη δύο ακόμη γυναίκες. Στη μια περίπτωση φαίνεται να στοιχειοθετείται το αδίκημα του βιασμού, τελεσμένο το 2018, ενώ στην άλλη περίπτωση η απόπειρα βιασμού φέρεται να τελέστηκε το 2010.  Θύμα η Σ. Μ., η οποία κατέθεσε στον εισαγγελέα για την τραυματική εμπειρία που είχε με τον ηθοποιό την προηγούμενη Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες αν δεν υπάρξουν άλλες καταγγελίες εις βάρος του μέχρι το τέλος της εβδομάδας,  ο εισαγγελέας θα τον καλέσει τις αμέσως επόμενες ημέρες ως ύποπτο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Παράλληλα ο εισαγγελικός λειτουργός προχωρά και την δικογραφία με κεντρικό πρόσωπο έναν ακόμη ηθοποιό. Η καταγγελία εις βάρος του αφορά βιασμό που φέρεται να τελέστηκε το 2020. Και σε αυτόν αναμένεται να αποσταλεί κλήση για εξηγήσεις την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Και η Google στη μάχη κατά του κορονοϊού - Μπλόκαρε 99 εκατ. παραπλανητικές διαφημίσεις το 2020

Ουκρανία: 8χρονη μπλόγκερ διατηρεί σχέση με 13χρονο αγόρι υπό τις «ευλογίες» της μητέρας της

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#Ηθοποιός