Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αιχμηρό τρόπο αποφάσισε να σχολιάσει ο ηθοποιός  Γιώργος Πυρπασόπουλος την καταγγελία που κατέθεσε πριν από μερικές ημέρες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, η Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών αναφορικά με τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Στάθη Λιβαθινό.

Όπως αναφέρει η συγκεκριμένη καταγγελία, στις 27 Δεκεμβρίου του 2017, υπήρξε μια (δίωρη) συνάντηση των μελών της Κίνησης με τον κ. Λιβαθηνό, κατά τη διάρκεια της οποίας, «κάθε φράση και κάθε πράξη του, επιβεβαίωνε το φαινόμενο του μισαναπηρισμού».

Τα μέλη της Κίνησης Ανάπηρων Καλλιτεχνών ανέφεραν μεταξύ άλλων στην καταγγελία τους ότι ο κ. Λιβαθινός τους είχε  δηλώσει: «Δε γίνεται… αν βάλω έναν ανάπηρο πάνω στη σκηνή και δίπλα του έναν ηθοποιό, τον καλύτερο ηθοποιό να βάλεις, όλοι θα κοιτάνε τον ανάπηρο. Πώς είναι όταν βάζεις ένα ζώο στη σκηνή. Κανένας δεν κοιτάει τον ηθοποιό όσο καλός κι αν είναι, όλοι κοιτάνε το ζώο».

Έτσι ο Γιώργος Πυρπασοπούλος αποφάσισε να σχολιάσει το συγκεκριμένο απόσπασμα και να εκφράσει την οργή του μέσα από ένα Instagram story, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του Στάθη Λιβαθινού, συνοδευομένη από την ερώτηση:

«Ποιος είναι το ζώο κύριε Λιβαθινέ;».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Image removed.

Διαβάστε Ακόμα:

Έρρικα Πρεζεράκου: Ευχάριστα νέα για την ανιψιά της - Βγήκε από την εντατική

Προφυλακίστηκε ο σχεδιαστής μόδας που κατηγορείται για διακίνηση κοκαΐνης

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA