Μενού
  • Α-
  • Α+

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό, όπως διευκρίνισε ο κ. Δερμιτζάκης, είναι οι χώροι να αερίζονται καλά και να ανασταλούν όλοι οι περιορισμοί στις μετακινήσεις. 

Έτσι, σε πλήρη αντίθεση με ό,τι προτείνει ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης, ο ίδιος προκρίνει τη λύση του πλήρους ανοίγματος, ώστε ο κόσμος να παραμένει για αρκετή ώρα εκτός σπιτιού, με απαραίτητη την τήρηση αποστάσων και τη χρήση μάσκας.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook:

«Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι κρίσιμη. Η μόνη λύση είναι μεταφορά όλων των πολιτών και των δραστηριοτήτων σε εξωτερικούς χώρους! Σχολεία, εργασία, κοινωνικές επαφές, λιανικό εμπόριο έξω ή σε συνεχώς αεριζόμενους χώρους με ανοιχτά παράθυρα. Ανοίξτε την εστίαση έξω.

Επίσης, αναστολή όλων των απαγορεύσεων μετακινήσεων, ώστε ο κόσμος να μοιραστεί σε πάρκα για αναψυχή και άθληση. Τέλος βάλτε υποδομές σε πάρκα (μικροπωλητές με φαγητό, καφέ κ.λπ), ώστε να ενθαρρυνθεί ο κόσμος να μείνει πολλή ώρα έξω σε πάρκα.

Φορέστε πουλόβερ, μπουφάν, παλτό, ρούχα του σκι και ό,τι άλλο χρειάζεται για να αντέξετε το κρύο. Και φυσικά μάσκα παντού και πάντα!», κατέληξε ο Μανώλης Δερμιτζάκης.

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονίζει ο πατέρας της κακοποιημένης κολυμβήτριας: «Όταν άκουσε την Μπεκατώρου έβαλε τα κλάματα»

Ο Στάθης Λιβαθινός απαντάει στην Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών: «Ελλιπής αποτύπωση των γεγονότων που μπορεί να παραπλανήσει»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA