Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ιστότοπος cretalive.gr, το δυστύχημα συνέβη στον οικισμό Λιγόρτυνος του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων στο Ηράκλειο, όταν το αγοράκι ηλικίας 2 ετών και 20 ημερών διέφυγε της προσοχής των γονιών του για λίγα λεπτά. Η οικογένεια άρχισε να το αναζητά και δυστυχώς πολύ σύντομα εντοπίστηκε σε παρακείμενο χώρο της οικίας της οικογένειας στο εσωτερικό της οποίας εκτελούνταν οικοδομικές εργασίες,  μέσα σε ένα κομμένο μπλε βαρέλι που περιείχε ασβεστόνερο.

Άμεσα το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, ωστόσο δυστυχώς ήταν πολύ αργά, καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για το μεσαίο παιδί, αφού η οικογένεια έχει άλλα δύο τέκνα, το ένα μωρό και το άλλο 8 ετών.

Σημειώνεται ότι δίπλα στο σημείο που βρισκόταν το βαρέλι και εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του παιδιού υπήρχαν μια παλέτα και κάτι γλάστρες.

Η τοπική κοινωνία συγκλονισμένη δεν μπορεί να πιστέψει το δράμα της οικογένειας. 

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η αστυνομία, ενώ κλήθηκε και ιατροδικαστής, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία. 

Διαβάστε Ακόμα:

Εναντίον της συνέχισης του lockdown o Δερμιτζάκης: Η μόνη λύση να ανοίξουν όλα σε εξωτερικούς χώρους

Δραματική έκκληση από Σαρηγιάννη: Αν ανοίξουν όλα θα ακολουθήσει κατάρρευση

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA