Μενού
tatsopoylos
Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, ο Πέτρος Τατσόπουλος εξήγησε το πλαίσιο στο οποίο είχε ειπωθεί αυτή η φράση και πώς «αποφλοιώθηκε και ταξίδεψε στο διάστημα»!

«Δεν μου τη βάρεσε στα 52 μου χρόνια να πω ότι έχω πάει με τη μισή Αθήνα» εξηγεί ο συγγραφέας και πολιτικός. «Ήταν στο πλαίσιο μιας συνέντευξης και επειδή έλεγε η Χρυσή Αυγή ότι στον ΣΚΑΪ σε μια εκπομπή για το 1821 είχα πει ότι ο Κολοκοτρώνης είναι γκέι και αποκαλούσαν και μένα γκέι, έτσι είπα ως υπερβολή “εμένα βρήκανε; Που έχω πάει με την μισή Αθήνα;”. Ήταν μια φράση αγανάκτησης και όχι κομπορρημοσύνης. Η φράση αυτή αποφλοιώθηκε και ταξίδεψε στο διάστημα» είπε με χιούμορ ο κ. Τατσόπουλος.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μετά το 7ο λεπτό:

https://streamable.com/22rech

«Είχα παραισθήσεις μετά το χειρουργείο»

Αναφερόμενος στη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του ο Πέτρος Τατσόπουλος λέει: «Το ανεύρυσμα αορτής οι γιατροί το αποκαλούν “σιωπηλό δολοφόνο”. Επειδή το αίμα πάει στα άνω και κάτω άκρα και είναι πολύ επικίνδυνο να πεθάνεις ή να μείνεις ανάπηρος, μου έκαναν γρήγορα την χειρουργείο. Δεν είχα συμπτώματα. Μπορεί να είχα υπέρταση. Δεν τα έψαχνα είναι η αλήθεια. Ήταν μια μαχαιριά μέσα στο στούντιο. Δεν υπήρξε καμία ένταση στο στούντιο. Ξαφνικά ένιωσα μια διαπεραστική μαχαιριά. Σκέφτηκα αμέσως ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό. Επειδή ήταν έντονος ο πόνος τους είπα συγγνώμη πρέπει να διακόψω. Συμπτωματικά ήταν εκεί ο κ. Λύρας ο πλαστικός που μου έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Ουσιαστικά όμως μου έσωσε τη ζωή ο διευθυντής του καρδιολογικού που μου έκανε αμέσως την επέμβαση χωρίς να περιμένει να γίνουν τυπικά οι εξετάσεις. Είχα πάρει πολλά οπιούχα φάρμακα για τον πόνο και είχα παραισθήσεις. Ξυπνάς από το χειρουργείο, με ένα είδος ψύχωσης. Μπορεί να σου συμβούν φοβερά πράγματα. Ευχαριστώ όλη την ομάδα και τον γιατρό Λυμπεριάδη για αυτό που έκαναν. Θα μπορούσα να είχα μείνει παράλυτος».

Τέλος αναφερθείς στις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες στο χώρο του θεάτρου και του αθλητισμού, ο Πέτρος Τατσόπουλος σχολίασε ότι «η παιδοφιλία είναι το χειρότερο έγκλημα γιατί αφαιρεί από τα παιδιά το δικαίωμα να ζήσουν τα παιδικά τους χρόνια να ωριμάσουν».

Διαβάστε ακόμα

Θεσσαλονίκη: Σε καραντίνα γιατροί μετά από χειρουργείο σε ασθενή με φυματίωση

Κρήτη: Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ το 2,5 ετών αγοράκι που έπεσε μέσα σε βαρέλι με νερό

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA