Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ρολόι έδειχνε 13:08 όταν στο κέντρο της Άμεσης Δράσης σήμανε συναγερμός, καθώς πολίτης ενημέρωσε ότι είχε κλαπεί το Ι.Χ. αυτοκίνητο του από την οδό Οδυσσέα Ελύτη στα Άνω Λιόσια και το σύστημα γεωεντοπισμού (GPS TRACKER) του έδειχνε ότι αυτό κινείται στην οδό Λιοσίων. Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά της Άμεσης Δράσης, εντόπισαν το όχημα και επιχείρησαν να το ακινητοποιήσουν. Στη θέα των μηχανών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οδηγός του κλεμμένου Ι.Χ. αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει προς τις Τρεις Γέφυρες. 

Ωστόσο, από τους επικίνδυνους ελιγμούς με μεγάλη ταχύτητα που έκανε, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούσθηκε με 2 μοτοσυκλέτες. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά οι οδηγοί των μοτοσυκλετών (άνδρας και γυναίκα), ενώ τραυματίστηκε επίσης ελαφρά και μία επιβάτιδα λεωφορείου, το οποίο ακινητοποιήθηκε απότομα για να μην συγκρουσθεί με το κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Το αποτέλεσμα ήταν να ακινητοποιηθεί το όχημα και να συλληφθεί ο δράστης, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Διαβάστε ακόμα

Πρόβλεψη Σαρηγιάννη για 3.600 κρούσματα ημερησίως μέχρι το τέλος Μαρτίου

Lockdown: Αλλάζει η ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας και η μετακίνηση με κωδικό «6» - Πότε ανοίγουν κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA