Μενού
  • Α-
  • Α+

Άφαντος εδώ και έντεκα ημέρες είναι ο Στάθης Άνθης, αδελφός του Δημήτρη, ο οποίος κατήγγειλε πριν από λίγες μέρες τον ηθοποιό Νικόλα Στραβοπόδη για βιασμό.

Ο Ευστάθιος Άνθης τελευταία φορά εθεάθη στις 8 Μαρτίου στις 5 το πρωί στο ξενοδοχείο Burgh Island Hotel στο Bigbury-on-Sea και φορούσε ένα κίτρινο φούτερ, τζιν και ανοιχτόχρωμα παπούτσια.

Το πρωί της Παρασκευής ο αδερφός του 33χρονου αγνοούμενου μίλησε στον Alpha. 

«Αγνοείται από τη Δευτέρα. Εγώ ενημερώθηκα 5 ημέρες μετά, με πήραν τηλέφωνο. Δεν ήταν ξενοδοχείο, που ο Στάθης είχε πάει για διακοπές, αλλά εργάζεται εκεί, ήταν σερβιτόρος. Από τέλη Σεπτέμβρη πήγε εκεί και αρχές Νοεμβρίου έγινε lockdown και δεν ήθελε να μείνει, γιατί δεν ήθελε να περάσει το lockdown εκεί.  

Κι εγώ και οι γονείς μου μιλήσαμε το βράδυ της Κυριακής, μάλιστα άνοιξε κάμερα και μίλησε με τους γονείς μου. Επειδή οι αρχές εκεί μας έχουν ενημερώσει πως το σήμα του κινητού του εξέπεμψε τελευταία φορά μέσα στο υπνοδωμάτιο, προφανώς ξάπλωσε και το έκλεισε. Στις 4.30 τον κατέγραψε η κάμερα, ότι επέστρεφε από το Σαββατοκύριακο. Είχε πάει στο Πλίμουθ. 4.44 ξάπλωσε, έκλεισε το κινητό, δε ξέρουμε εάν έκλεισε αυτός ή αν έκλεισε από μπαταρία. Πιθανότατα το έκλεισε ο ίδιος.

Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει στις αρχές και η μαρτυρία της συγκατοίκου του και συναδέρφου του που τον είδε να πηδά και να φεύγει από το παράθυρο και όχι από την πόρτα. «Ο Στάθης σηκώθηκε και δεν έβαλε τις παντόφλες του, έβαλε τα παπούτσια του. Τα ρούχα του, το μπουφάν και έφυγε από το παράθυρο. Το διαβατήριο, τα προσωπικά του αντικείμενα είναι στο δωμάτιο…» σημείωσε ο Γιώργος Άνθης.

Διαβάστε ακόμα 

Τραγική κατάληξη στο θρίλερ στην Επανομή - Νεκρός βρέθηκε ο ψαράς

Κρήτη: Βαφτίζεται η αδερφή του 2,5 ετών Ζαχαρία, πριν την κηδεία του

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA