Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Πανελλαδικές 2021: Παράταση προθεσμίας υποβολής αίτησης για απόφοιτους

Παρατείνεται μέχρι και την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 η προθεσμία για υποβολή αίτησης των αποφοίτων αναφορικά με τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2021.

Από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σημειώνεται επίσης ότι στο ίδιο διάστημα, δηλαδή μέχρι και την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021, δύνανται οι μαθητές της τελευταίας τάξης ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση-δήλωση συμμετοχής για τις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2021 να συμπληρώσουν τις αιτήσεις-δηλώσεις τους, δηλαδή να προσθέσουν ειδικά μαθήματα ή προτίμηση για ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές/Αστυνομικές σχολές κλπ.

Υπενθυμίζεται ότι η  αίτηση-δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις υποβάλλεται από τους αποφοίτους στα Λύκεια και όλο το σχετικό υλικό (εγκύκλιος, οδηγίες, υπόδειγμα) βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα (www.minedu.gov.gr) του υπουργείου Παιδείας στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Όπως διευκρινίζει το υπουργείο, η παραπάνω παράταση κρίθηκε αναγκαία, λόγω της αυξημένης σεισμικής δραστηριότητας που παρατηρείται σε ορισμένες περιοχές και εξαιτίας των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν σε όλη τη χώρα.

Διαβάστε ακόμα:

Καταδίωξη στη Λιοσίων: Ποινική δίωξη στον 18χρονο - Είπε στους αστυνομικούς ότι ήθελε να αυτοκτονήσει

Συνέχεια στο θρίλερ για τον Ευστάθιο Άνθη – Τι λέει ο αδερφός του


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.