Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο σποτ, οι δύο θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ συνομιλούν για τη μάχη απέναντι στον αντίπαλο, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο ιός. Παράλληλα, προβάλλονται φάσεις από τα τελευταία δευτερόλεπτα του ημιτελικού του Ευρωμπάσκετ 2005, που κατέκτησε η Ελλάδα. 

Τότε, ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης εκείνος που έβαλε το μεγάλο σουτ στο τέλος για το 67-66 επί της Γαλλίας. Αυτή τη φορά, οι δύο παλαίμαχοι αθλητές δίνουν το μήνυμά τους, συνδυάζοντας τα παλιά τους κατορθώματα με το τώρα και την πανδημία.

Στην ανάρτηση που έκανε ο Άκης Σκέρτσος στο Facebook με το νέο σποτ, γράφει: «Στα δύσκολα όλα κρίνονται στο τέλος. Συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας καθώς προχωράει ο εμβολιασμός μέχρι να χτίσουμε την ανοσία του πληθυσμού. Ευχαριστούμε θερμά τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Θοδωρή Παπαλουκά για τη συμμετοχή τους στο σποτ και για να μην ξεχνιόμαστε... «Βάλτη (μάσκα) αγόρι μου».

Από την πλευρά του, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έγραψε στο Twitter:

«Κάθε μεγάλος αγώνας κρίνεται στο τέλος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια.  Τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας καθώς προχωράει ο εμβολιασμός μέχρι να χτίσουμε την ανοσία του πληθυσμού. Ευχαριστούμε τον Δ. Διαμαντίδη & τον Θ. Παπαλουκά για τη συμμετοχή τους στο σποτ του Υπ. Υγείας.»

https://twitter.com/Vkikilias/status/1373014932460036103?ref_src=twsrc^tfw

Διαβάστε ακόμα:

Κορονοϊός: Δραματική η κατάσταση στις εφημερίες – Ξεκινούν διαδικασίες για επίταξη ιδιωτών γιατρών

Lockdown - Παρασκευής: Γιατί δεν άνοιξαν οι μετακινήσεις μεταξύ δήμων - Πότε θα λειτουργήσει το λιανεμπόριο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA