Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τάσος Αντωνόπουλος, πρόεδρος εργαζομένων του Λαϊκού, μίλησε στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του Open, λίγη ώρα πριν τελειώσει άλλη μια πολύ δύσκολη εφημερία στο νοσοκομείο.

«Είμαστε στα όριά μας», τόνισε και πρόσθεσε ότι «δίνουμε και θα δώσουμε πάλι μια ηρωική μάχη γιατροί και νοσηλευτές», αλλά η πανδημία «επειδή είναι στην κορύφωσή της χτυπάει δυνατά».

Όπως είπε ο κ. Αντωνόπουλος, δεν υπάρχουν κλίνες ελεύθερες στο Λαϊκό καθώς αυτήν τη στιγμή και οι 90 κλίνες είναι κατελειμμένες με ασθενείς.

Ειδικά για τους ασθενείς με κορονοϊό, ανέφερε το ανησυχητικό στοιχείο με τη διαστρωμάτωση των ηλικιών. «Μας ανησυχεί, διότι έχουμε πολύ μικρές ηλικίες», υπογράμμισε και επιβεβαίωσε το γεγονός ότι στις κλίνες Covid βρίσκονται και νεαρά παιδιά των 20 ετών.

Παράλληλα, επισήμανε τον δραματικό αγώνα που γίνεται για να υπάρχουν κρεβάτια στις ΜΕΘ. «Πριν από λίγες ημέρες χάσαμε ασθενή από αυτήν την καθυστέρηση. Το έχεις το κρεβάτι στη ΜΕΘ, έχεις ελπίδες για τη ζωή. Δεν το έχεις, παίζεις τη ζωή σου κορώνα γράμματα», ανέφερε.

Διαβάστε ακόμα:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA