Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο πριν τη σύλληψη του, ο 40χρονος είχε αποπειραθεί να ληστέψει με την απειλή περιστρόφου ένα πεζό στην περιοχή του Κερατσινίου, ο οποίος όμως αντιστάθηκε και τον ανάγκασε να τραπεί σε φυγή. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν άμεσα στο σημείο, ξεκίνησαν αναζητήσεις και σε λίγα λεπτά τον εντόπισαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Στην κατοχή του βρέθηκε περίστροφο ρέπλικα.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά και του Τ.Α. Κερατσινίου-Δραπετσώνας, προέκυψε ότι ο 40χρονος, από τις αρχές Μαρτίου του 2021, μετέβαινε πεζός πρωινές ώρες σε περίπτερα και προσποιούμενος τον πελάτη, αφού ζητούσε ένα πακέτο τσιγάρα, στη συνέχεια με την απειλή περιστρόφου απαιτούσε από τους υπαλλήλους να του παραδώσουν τις εισπράξεις.

Εξιχνιάστηκαν 7 περιπτώσεις ληστειών με την ανωτέρω μεθοδολογία σε βάρος υπαλλήλων περιπτέρων και καταστημάτων ψιλικών. Από τις επακόλουθη έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: σιδερογροθιά, σουγιάς, ποσότητα κάνναβης βάρους 5,8 γραμμ., 5 φωτοβολίδες κι ένας ασύρματος. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για ταυτοποίηση και άλλων αξιόποινων πράξεων.

Διαβάστε ακόμα

Μπλόκο της Δίωξης Ναρκωτικών σε «ντελιβεράδες» κοκαΐνης με ταξί

Δίχως τέλος τα κορονοπάρτι: Δύο ιδιωτικές συναθροίσεις στην Αθήνα με δεκάδες καλεσμένους

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA