Μενού
  • Α-
  • Α+

Δώδεκα ήμερες μετά το σοβαρό τραυματισμό του άνδρα της ομάδας ΔΡΑΣΗ, ηχητικό ντοκουμέντο, που φέρνει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ, αποκαλύπτει πως άτομα είχαν στήσει ενέδρες κατά μήκος του δρόμου - από το αστυνομικό τμήμα προς την οδό την Αγίας Φωτεινής - με σκοπό να επιτεθούν σε αστυνομικούς.

Παρακάτω οι διάλογοι, όπως καταγράφηκαν:

Αστυνομικός: Είμαστε εγκλωβισμένοι, στείλτε ενισχύσεις.

Κέντρο:  Όποια ομάδα είναι τώρα, σύντομα να  βγούμε στην Αγίας Φωτεινής, πρέπει να έχουν εγκλωβιστεί, ανάμεσα από την Αγίας Φωτεινής, την Πλαστήρα και την Βενιζέλου έχουν εγκλωβιστεί δικοί μας, έχουν πάρει συνάδελφο;

Κέντρο: Έχουμε ειδοποιήσει ασθενοφόρο, Πλαστήρα και Φωτεινής, τώρα όλες οι ΔΡΑΣΕΙΣ, θέλω να κατεβείτε Φωτεινής και Πλαστήρα, χαμηλά.

«Εχουν στήσει ενέδρες»

Κέντρο: Προσπαθούν να κυκλώσουν και να έρθουν και από την άλλη πλευρά του τμήματος. 

Αστυνομικός: Έχουνε κάνει οδοφράγματα από Θράκης προς την Αγίας Φωτεινής, προσοχή, έχουν στήσει ενέδρες, να μην πάνε προς τα εκεί. Επανέρχομαι, όλα τα στενά από Θράκης, Φιλαδελφείας, είναι καβατζωμένοι και αναμένουν να περάσει ΔΡΑΣΗ.

Κέντρο: Έρχονται προς τα πάνω τα άτομα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, τα έχουν διαλύσει όλα. Εφόσον μπορείτε να προβείτε σε συλλήψεις, να κάνουμε συλλήψεις, προέχει η σωματική σας ακεραιότητα.

Σημειώνεται πως, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, διαπιστώθηκε πρόθεση των κουκουλοφόρων να κινηθούν και προς τον σταθμό ανεφοδιασμού καυσίμων της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού.

Κέντρο: Έχω υπόψιν πως για τα καύσιμα έχουμε κίνηση των ατόμων, με μεγάλη προσοχή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA