Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του σχεδιαστή, Αντώνη Σοφιανό, ο πελάτης του δεν έχει καμία σχέση με κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, ενώ δεν γνωρίζει πολλά από τα πρόσωπα, που εμφανίζονται ως συνεργάτες του.

«Δεν υφίσταται καμία εγκληματική οργάνωση, κανένα κύκλωμα ή οτιδήποτε άλλο», σημειώσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του ίδιου ρεπορτάζ, μεταφέρονται δηλώσεις του σχεδιαστή, που ισχυρίζεται ότι υπήρξε αποκλειστικά χρήστης κοκαΐνης:

«Λόγω έντονων ψυχολογικών προβλημάτων, που μου προκλήθηκαν εξαιτίας σοβαρού τροχαίου ατυχήματος αρχικά το 2004, όπου παραλίγο να χάσω τη ζωή μου και στη συνέχεια μετά από εννέα χρόνια και είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση σοβαρού τραυματισμού μου, με αποτέλεσμα να είμαι καν σε θέση να περπατήσω, ξεκίνησα την περιστασιακή, αρχικά, χρήση κοκαΐνης.

Απείχα για ένα διάστημα από τη χρήση κοκαΐνης, φοβούμενος για την υγεία μου, καθώς είχα πλεόν ανησυχήσει έντονα ότι η συνεχής χρήση θα με σκότωνε.

Αυτός είναι και ο λόγος που είχα αυτή την ποσότητα κοκαΐνης, καθώς επί της ουσίας δεν είχα προλάβει να καταναλώσω αρκετή ποσότητα από τη στιγμή που ξέσπασαν και πάλι τα προβλήματα υγείας μέχρι και την ημέρα που με συνέλαβαν».

Σημειώνεται πως στο σπίτι του 45χρονου στην Ανθούσα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 102,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1,5 γραμμάριο χασίς, 2 ζυγαριές ακριβείας, 2.715 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και αντικείμενα σχετικά με τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA