Μενού
  • Α-
  • Α+

Το βαρομετρικό χαμηλό από τον κόλπο της Σύρτης στη Λιβύη θα κινηθεί γρήγορα βορειοανατολικά και κατά τη διάρκεια της Κυριακής (21/03) θα επηρεάσει τη χώρα μας με βροχές και καταιγίδες, ενώ αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα στα κεντρικά, δυτικά και νότια τμήματα.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, κατά τη διάρκεια της Κυριακής αναμένονται βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, καθώς επίσης και στα νησιά του Ιονίου και του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Τα φαινόμενα στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα είναι κατά τόπους έντονα, ενώ πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει στο βόρειο Ιόνιο και στα παραθαλάσσια τμήματα της Ηπείρου.

Παράλληλα, η κίνηση του βαρομετρικού χαμηλού θα προκαλέσει βαθμιαία ενίσχυση των νοτίων ανέμων στα νότια πελάγη και ιδιαίτερα αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης κυρίως στα κεντρικά, δυτικά και νότια τμήματα. Στις περιοχές όπου αναμένονται φαινόμενα θα εκδηλωθούν λασποβροχές.

Image removed.

Image removed.

Image removed.

Διαβάστε ακόμα:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA