Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει στη Μαλεσίνα της Φθιώτιδας, καθώς αυξάνονται δραματικά οι νεκροί από κορονοϊό.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, μία 66χρονη κάτοικος Μαλεσίνας (η 12η κατά σειρά) εξέπνευσε στο νοσοκομείο του Βόλου. 

Η γυναίκα είχε διακομιστεί στις 14 Μαρτίου στο νοσοκομείο, καθώς ήταν γεμάτα τα κρεβάτια στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας. 

Στο «Αχιλλοπούλειο» είναι διασωληνωμένοι και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση άλλοι τρεις ασθενείς από τη Φθιώτιδα 68 -71 ετών.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα Δευτέρας (22/3) άφησε την τελευταία του πνοή στην κλινική COVID του νοσοκομείου Λαμίας, 85χρονος από τη Μαλεσίνα.

Πώς ξεκίνησε η διασπορά 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι κάτοικοι, αλλά και ο Μητροπολίτης Λαμίας Συμεών στον ΣΚΑΙ, αίτια του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου αποτέλεσαν η τελετή ενός γάμου με 30 καλεσμένους εντός της εκκλησίας, αλλά και άλλων 200 έξω από αυτήν. Υπήρχε μία χαλάρωση των μέτρων στην περιοχή και μάλιστα κόσμος συνωστίζονταν, όπως λένε, στα καφενεία προκειμένου να δουν ποδοσφαιρικά παιχνίδια.

Το κλίμα στην περιοχή είναι πολύ βαρύ, με τον Δήμαρχο Λοκρών Θανάση Ζακεντέ, να δηλώνει πως η Μαλεσίνα πλήρωσε πολύ βαρύ τίμημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA