Μενού
  • Α-
  • Α+

Το σκηνικό που καταγράφηκε την 25η Μαρτίου, με κόσμο να συνωστίζεται έξω από μαγαζιά της Θεσσαλονίκης για να πάρει ένα ποτό take away, επαναλήφθηκε και την Παρασκευή. 

Η αστυνομία έκανε εκτεταμένους ελέγχους σε άτομα που βρίσκονταν έξω από γνωστό καφέ μπαρ της λεωφόρου Νίκης, βεβαιώνοντας αρκετά πρόστιμα των 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Τα άτομα επικαλέστηκαν διάφορους λόγους προκειμένου να δικαιολογήσουν την έξοδό τους

Μεγάλες ομάδες, νεαρών κυρίως ατόμων, από νωρίς έπαιρναν τον καφέ ή το ποτό τους από επιχειρήσεις πού βρίσκονται στο κέντρο της πόλης και λειτουργούν αποκλειστικά με take away. Στη συνέχεια, ωστόσο, αντί να αποχωρήσουν παραμένουν έξω από το χώρο διασκεδάζοντας με αυτόν τον τρόπο.

Και μετά τις 21:00 ο κόσμος σε αρκετά σημεία συνέχισε να διασκεδάζει, με αποτέλεσμα η αστυνομία ναι επέμβει και σε άλλες περιπτώσεις καταστημάτων όπου ο κόσμος ήταν συγκεντρωμένος, σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Έχει δοθεί η εντολή να ελέγχονται όλα τα άτομα που κυκλοφορούν έξω μετά την έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας και να επιβληθούν πρόστιμα όπου δεν δικαιολογείται η μετακίνηση.

Πηγή: grtimes.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA