Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!, ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν θεωρεί έγκλημα το γεγονός ότι τον συνέλαβαν σε παράνομο καζίνο να παίζει χαρτιά, ενώ για το δεύτερο περιστατικό που τον κατηγόρησαν, ότι δηλαδή τραγουδούσε σε κατάμεστο κέντρο διασκέδασης στην οδό Λιοσίων, ο τραγουδιστής δήλωσε χωρίς δεύτερη σκέψη ότι θα κινηθεί νομικά. 

«Δεν διέπραξα κάτι άσχημο, με την έννοια ότι αδίκησα ή έκανα κακό σε κάποιον. Δεν είμαι από τους αντιδραστικούς του κορονοϊού, αλλά κάποια στιγμή θέλεις να νιώσεις ότι ορίζεις τον εαυτό σου. Να αισθανθείς ελεύθερος άνθρωπος. Πήγα εκεί που αισθάνθηκα ότι θέλω να πάω. Δεν έκανα και κάποιο κακούργημα», δηλώνει χαρακτηριστικά για την συμμετοχή του σε παράνομη λέσχη. 

Όσον αφορά για το κέντρο διασκέδασης που φέρεται να τραγουδούσε εν μέσω πανδημίας, αναφέρει: «Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που ειπώθηκαν και δεν αισθάνομαι ότι έχω κάποια υποχρέωση να δικαιολογηθώ. Αντιθέτως αυτοί που ανέβασαν αυτή την ψευδή είδηση είναι υποχρεωμένοι να ανασκευάσουν, καθώς για πρώτη φορά είμαι αποφασισμένος να κινηθώ νομικά γιατί παρατηρώ ότι υπάρχει μια τάση να μου χρεώνουν πράγματα και να γίνονται υπερβολικοί. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του κόσμου, που με αγαπάει, και δεν θα αφήσω πλέον να λένε για μένα πράγματα τα οποία δεν ισχύουν και ούτε να με στενοχωρούν». 

Τελευταία φορά που τραγούδησε σε κέντρο διασκέδασης, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι πριν κλείσουν λόγω lockdown.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA