Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι πλατείες «πλημμύρισαν» με κόσμο που είχε ένα καφέ στο χέρι και έκανε την βόλτα του, ενώ η εικόνα που επικράτησε δεν θύμιζε σε τίποτα καραντίνα.

Στο Θησείο, στην Αποστόλου Παύλου και τη Διονυσίου Αεροπαγίτου, οικογένειες με παιδιά, ζευγάρια, αλλά και μεμονωμένα άτομα με καφέ στο χέρι ή πάνω στο ποδήλατο κατέκλυσαν τους πεζοδρόμους. Οι περισσότεροι φορούν τη μάσκα τους, αλλά αρκετοί την κατεβάζουν «για να πάρουν μια ανάσα».

Κάποιοι ανέβηκαν και στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ενώ άλλοι έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας από τα προάστια της πόλης ή άλλες απομακρυσμένες περιοχές της πρωτεύουσας.

Θεσσαλονίκη: Συνωστισμός και αστυνομία έξω από μπαρ

Ο καλός καιρός έβγαλε έξω πολλούς Θεσσαλονικείς για καφέ, βόλτα ή άθληση. Ωστόσο, τα βράδια επικρατεί συνωστισμός έξω από μπαρ που πωλούν ροφήματα take away. Το βράδυ του Σαββάτου υπήρξε έντονη παρουσία της αστυνομίας στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης, τη Μητροπόλεως και άλλους κεντρικούς δρόμους.

Αντίστοιχες εικόνες παρατηρήθηκαν έξω από μαγαζιά και τα προηγούμενα 24ωρα, ενώ σήμερα στην Παλαιών Πατρών Γερμανού παρουσιάστηκε εκ νέου συνωστισμός μεταξύ θαμώνων σε μαγαζί take away καφέ.

Στη θέα των αστυνομικών πολλοί εκ των παρευρισκόμενων έσπευσαν να στείλουν άμεσα κωδικό και SMS στο 13033, όμως, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν απέφυγαν το πρόστιμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA