Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με πληροφορίες από το e-thessalia.gr, τον εντόπισε λιπόθυμο η σύζυγός του και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ενώ οι διασώστες που έσπευσαν στο σπίτι του προσπάθησαν να τον επαναφέρουν. 

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου με τους γιατρούς να συνεχίζουν τις προσπάθειες ανάληψης αλλά δυστυχώς ο 42χρονος δεν επανήλθε.

Ο Κωνσταντίνος Λάμπης διατηρούσε διαιτολογικό γραφείο στο κέντρο του Βόλου και εργαζόταν από το 2005. 

Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού. Ο θάνατός του φέρεται να οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Ποιος ήταν ο Κωνσταντίνος Λάμπης 

Ο Κωνσταντίνος Λάμπης γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στο Βόλο. Το 2001 αποφοίτησε από το Τμήμα Διατροφής – Διαιτολογίας της σχολής Τεχνολογίας και Διατροφής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Από τον Απρίλιο του 2005 ασκούσε το επάγγελμα του διαιτολόγου σε προσωπικό γραφείο στο Βόλο. Εργάστηκε επίσης ως διαιτολόγος στο Τμήμα Διατροφής του γενικού νοσοκομείου μαιευτηρίου «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» καθώς και ως υπεύθυνος διαιτολόγος στο κέντρο αδυνατίσματος – αισθητικής «Harmony».

Συμμετείχε ως εισηγητής σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες με θέμα τη Διατροφή. Τέλος είχε πραγματοποιήσει συγγραφή άρθρων που σχετίζονται με τη Διατροφή και τη Δημόσια Υγεία, τα οποία έχουν εκδοθεί σε εφημερίδες, περιοδικά και ηλεκτρονικά sites. Το 2014 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA