Μενού
  • Α-
  • Α+

Το περιστατικό έγινε γνωστό από τη μητέρα του 15χρονου, η οποία με ανάρτησή της σημείωσε ότι οι αστυνομικοί συνέλαβαν το παιδί την ώρα που πήγαινε στον φούρνο. H ίδια προσθέτει πως το οδήγησαν στη συνέχεια στο τμήμα και του επέβαλαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση.

Η ανάρτηση της μητέρας

Η μητέρα του 15χρονου τοποθετήθηκε για το περιστατικό μέσω του λογαριασμού της στα social medial, σημειώνοντας τα εξής:

«Μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στο ΑΤ Πάρου που έπιασαν τον γιο μου 15 χρόνων και του έκοψαν κλήση γιατί πήγε να αγοράσει μια κόκα κόλα από το φούρνο του χωριού και που του πήραν το κινητό με απαίτηση και τον τράβηξαν στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων και δεν του επέτρεψαν να επικοινωνήσει μαζί μου τον έψαχνα σε όλο το χωριό μέχρι που τηλεφώνησα εγώ η ίδια στο τμήμα και μου είπαν πως τον έχουν εκεί μπράβο λοιπόν στα χάλια σας. Εγώ με 7 παιδιά μπορεί να μην έχω να πληρώσω την κλήση αλλά θα τα βρω αλλά θα με βρείτε μπροστά σας ντροπή και αίσχος»

Πως συνέβη το περιστατικό 

Σύμφωνα τώρα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open ο 15χρονος είχε πάρει ένα μηχανάκι συγγενικού του προσώπου ώστε να μεταβεί στον φούρνο. Όταν γύρισε τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί και κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το παιδί δεν είχε δίπλωμα. Τότε τον οδήγησαν στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων και του επέβαλλαν πρόστιμο 300 ευρώ.

Τι λένε οι αστυνομικοί

Σύμφωνα πάντα με τον σταθμό, οι αστυνομικοί είπαν ότι από το σημείο που τον συνέλαβαν μέχρι το τμήμα, πράγματι η μητέρα έψαχνε τον 15χρονο. Στη συνέχεια πρόσθεσαν ότι θα ενημέρωναν την οικογένεια.

Τέλος, σημείωσαν ότι μίλησαν στον εισαγγελέα για να οριστεί τακτική δικάσιμος για το θέμα του διπλώματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA