Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας 33χρονος από το Μπαγκλαντές είναι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης της δολοφονίας δύο ομοεθνών του τα ξημερώματα της 14ης Σεπτεμβρίου σε χώρο εταιρείας στον Ασπρόπυργο. Τα θύματα είχαν βρεθεί μέσα σε κοντέινερ, που είχε διαμορφωθεί έτσι ώστε να διαμένουν εκεί αλλοδαποί εργάτες, με τον ιατροδικαστή να εντοπίζει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από λοστό.

Ήταν τόσο δυνατά τα χτυπήματα στα κρανία των δύο αλλοδαπών, που αρχικά η αίσθηση των αστυνομικών ήταν πως είχαν δεχθεί πυροβολισμούς. Ο δράστης εργαζόταν μαζί με τα θύματα στην ίδια εταιρεία και διέμενε μέσα σε κοντέινερ που του είχε παραχωρηθεί από την εταιρεία, ενώ σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. κίνητρο (σ.σ. όπως είχε φανεί από την πρώτη στιγμή) ήταν η ληστεία με λεία κάποιες εκατοντάδες ευρώ. Χρειάστηκαν, ωστόσο, περισσότεροι από 7 μήνες ερευνών ώστε οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής να ταυτοποιήσουν τον 33χρονο.

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή. Ο φερόμενος ως δράστης, ωστόσο, έχει διαφύγει στο εξωτερικό –πιθανότατα στη χώρα καταγωγής του- κι αναμένεται αν εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA