Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκτός «αέρα» έμεινε η απογευματινή καθημερινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «ΦλΕΡΤ» λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού.

Μάλιστα η ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τους λόγους που η εκπομπή θα μεταδοθεί σήμερα και αύριο σε επανάληψη.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού σε μέλος της παραγωγής της καθημερινής εκπομπής «φλΕΡΤ», αποφασίστηκε η αναβολή της έως και την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021. Για τον λόγο αυτό, μεταδίδονται σε επανάληψη παλαιότερα επεισόδια.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και του γιατρού εργασίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, γίνεται ιχνηλάτηση όλων των προσώπων που έχουν έρθει σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα και υποβάλλονται σε τεστ όλοι όσοι βρέθηκαν στους ίδιους χώρους φορώντας πάντα μάσκες, καθώς η χρήση της είναι αυστηρά υποχρεωτική στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ, τόσο για τους υπαλλήλους της όσο και για τους επισκέπτες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA