Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη. Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας, ο πρώην υπουργός φέρεται να χτυπήθηκε (εκτός από την προπέλα) και από άλλα όργανα τα οποία του προκάλεσαν κακώσεις.

Ο Γιάννης Παγορόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη, μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο τόνισε ότι «η έκθεση βρίσκεται στο λιμενικό τμήμα Ερέτριας που είναι και το αρμόδιο, και πέραν αυτού δεν έχω δυνατότητα να πω τίποτα παραπάνω».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχουν χτυπήματα και από άλλα αντικείμενα εκτός από την προπέλα το σκάφος του στο σώμα του Σήφη Βαλυράκη, ανέφερε πως «το μόνο το οποίο μπορώ να σας πω είναι ότι πράγματι υπήρχαν χτυπήματα εκτός από αυτά που φέρονται ότι μπορεί να είναι από προπέλα και από άλλο τέμνον όργανο το οποίο δεν είναι προπέλα».

«Στο σώμα του Σήφη Βαλυράκη υπάρχουν χτυπήματα και άλλα εκτός από την προπέλα του. Είναι από περισσότερα αντικείμενα για τα οποία επιφυλάσσεται ο πραγματογνώμονας να τα εξετάσει όταν θα έρθει εκείνη η ώρα», σημείωσε.

Σχετικά με το αν τα χτυπήματα αυτά από άλλο αντικείμενο θα μπορούσαν να είναι ακόμα και θανατηφόρα δεν θέλησε να απαντήσει τονίζοντας ότι είναι «αναρμόδιος για να απαντήσει μια τέτοια ερώτηση», ξεκαθάρισε ωστόσο ότι: «Αυτό πάντως που έχει σημασία και η ουσία όλης αυτής της ιστορίας είναι ότι υπήρξαν χτυπήματα τα οποία ήταν εκτός αυτών που γνωρίζαμε ως τώρα. Τα χτυπήματα είναι στο πρόσωπο».

«Κατά την προσωπική μου άποψη (σ.σ. η έκθεση) ανοίγει πραγματικά μία άλλη σελίδα, η οποία μπορεί να οδηγήσει πάρα πολλά θέματα διαφόρων επιπτώσεων στην υπόθεση αυτή», τόνισε ο δικηγόρος.

«Ο σύζυγος μου δολοφονήθηκε»

Η Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έρευνας για το θάνατο του Σήφη Βαλυράκη, σε δήλωσή της αναφέρει: «Σήμερα πήραν απάντηση όλοι όσοι ήθελαν η υπόθεση Σήφη Βαλυράκη να είναι ένα απλό επεισόδιο αυτοτραυματισμού. Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο, ότι ο σύζυγός μου, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, δολοφονήθηκε. Τώρα πλέον έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη για να ανακαλύψει την αλήθεια και να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτούς που στέρησαν τη ζωή από τον άνθρωπό μας…».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA