Μενού
  • Α-
  • Α+

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, ο 59χρονος απόστρατος της αεροπορίας είχε πάει για ψάρεμα με τη βάρκα του. Επιστρέφοντας, κατά την προσπάθειά του να προσεγγίσει την ακτή στη Βελίκα στο ύψος του «Σπιτάκι», λίγα μέτρα μακριά από αυτή και άγνωστο πως, εγκλωβίστηκε στην προπέλα της μηχανής με αποτέλεσμα να «σφηνώσει» κυριολεκτικά μέσα στο νερό!

Για καλή του τύχη όμως εκείνη τη στιγμή η σύζυγος του αντιδημάρχου Αγιάς κ. Νίκου Ντάγκα, τον άκουσε που προσπαθούσε να απεγκλωβιστεί και προσέγγισε την παραλία καθώς δεν ήταν δυνατό να έχει εικόνα από το δρόμο. Αμέσως έπεσε στο νερό για να βοηθήσει τον 59χρονο που πνιγόταν, ενώ ελάχιστα λεπτά μετά, τυχαία έφθασαν στο σημείο ο σύζυγός της, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γρηγόρης Καλαγιάς αλλά και ο Λαρισαίος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστός ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την περιοχή.

Ακολούθησαν στιγμές αγωνίας μέχρι ο άτυχος άντρας να απεγκλωβιστεί ενώ με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας κι από εκεί τα ξημερώματα στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Ιασώ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA