Μενού
  • Α-
  • Α+

Η υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη παίρνει πλέον νέα τροπή έπειτα και από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στο κεφάλι του εκλιπόντος, στη δεξιά πλευρά βρέθηκαν χτυπήματα τα οποία σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, δεν είναι συμβατά με τις προπέλες.

Ο εκ των δικηγόρων της οικογένειας Βαλυράκη, Γιάννης Παγορόπουλος, μιλώντας στο OPEN αναφέρθηκε στα στοιχεία λέγοντας πως πλέον «δίνουν μια νέα διάσταση στην υπόθεση που μπορεί να οδηγήσει σε τακτική ανάκριση και σε ποινική δίωξη εις βάρος αγνώστων για εγκληματική ενέργεια».

Ο κ. Παγορόπουλος, παράλληλα, σημείωσε πως συμμερίζεται την άποψη της Μίνας Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη που έκανε λόγο για «δολοφονία».

«Ο σύζυγος μου δολοφονήθηκε»

Η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη, μετά από την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έρευνας για τις αιτίες θανάτου του εκλιπόντος, σε δήλωσή της αναφέρει: «Σήμερα πήραν απάντηση όλοι όσοι ήθελαν η υπόθεση Σήφη Βαλυράκη να είναι ένα απλό επεισόδιο αυτοτραυματισμού. Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο, ότι ο σύζυγός μου, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, δολοφονήθηκε. Τώρα πλέον έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη για να ανακαλύψει την αλήθεια και να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτούς που στέρησαν τη ζωή από τον άνθρωπό μας…». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA