Μενού
  • Α-
  • Α+

Ετεροχρονισμένα και εξαιτίας μιας φωτογραφίας καταγγέλλει ότι του βεβαιώθηκε πρόστιμο ο βασιλιά του καρναβαλιού της Ξάνθης, γνωστός ως «Πειρατή του Θερμαϊκού».

Μιλώντας στο makthes.gr, ο «Πειρατής του Θερμαϊκού» - κατά κόσμον Παναγιώτης Γεωργίου - υποστήριξε πως έμαθε για το πρόστιμο χωρίς να τον ειδοποιήσει κανείς νωρίτερα για την έρευνα και μάλιστα μία εβδομάδα μετά την παρουσία του στην Ξάνθη, όπου και σημειώθηκε η παράβαση.

«Μου φαίνεται περίεργο να επιβάλλουν πρόστιμο μέσα από μια φωτογραφία, χωρίς να μας ρωτήσουν τίποτα για το περιστατικό», σημείωσε χαραχτηριστικά.

«Το είχα όντως κατεβασμένο το μαντήλι και την μάσκα μου, αλλά πραγματικά δεν θυμάμαι τον λόγο.

Ίσως να το είχα κατεβάσει για να καπνίσω, ή να πιω νερό», ανέφερε, μεταξύ άλλων, για το περιστατικό.

Τον είδαν σε βίντεο και τον κατήγγειλαν

Σύμφωνα με το makthess.gr, ο βασιλιάς του καρναβαλιού της Ξάνθης εμφανίστηκε, με τον πρόεδρο και την αντιπρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού, σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε στις 13 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης.

Μέσα από το βίντεο, κάποιοι απαθανάτισαν ένα στιγμιότυπο που φαίνεται να έχουν κατεβασμένη τη μάσκα και έπειτα προχώρησαν σε καταγγελία.

Παρακάτω το εν λόγω στιγμιότυπο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA