ΚΟΙΝΩΝΙΑ
31/03/2021 20:57

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: «Είναι θύμα φαρσέρ της ΕΛ.ΑΣ.» δηλώνει ο δικηγόρος του «Ινδιάνου»

Ο δικηγόρος του «Ινδιάνου» υποστηρίζει πως είναι αθώος και τον έκλεισε φυλακή ο κουνιάδος του, που ισχυρίστηκε ότι τον είδε να ρίχνει αστυνομικό από μηχανάκι στη Νέα Σμύρνη

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: «Είναι θύμα φαρσέρ της ΕΛ.ΑΣ.» δηλώνει ο δικηγόρος του «Ινδιάνου»
Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: «Είναι θύμα φαρσέρ της ΕΛ.ΑΣ.» δηλώνει ο δικηγόρος του «Ινδιάνου»
Ανάγνωση:

Ο 30χρονος «Ινδιάνος», που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας αστυνομικού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη, «είναι θύμα ενός μυθομανή και σεσημασμένου φαρσέρ της ΕΛ.ΑΣ αυτόκλητου υπερασπιστή της κατά φαντασίας του έννομης τάξης», υποστηρίζει ο δικηγόρος του.

Ο δικηγόρος του 30χρονου, Παύλος Σαράκης, υποστηρίζει πως ο εντολέας του είναι αθώος και «είναι θέμα τιμής» για το δικηγορικό του γραφείο να πετύχει «το συντομότερο δυνατό την αποφυλάκιση» του «Ινδιάνου» και την «βαριά ποινική καταδίκη του ψυχικά ασταθή καταγγέλοντα».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ρητά και κατηγορηματικά ότι ο εντολέας μας είναι αθώος, άδικα κατηγορήθηκε και προφυλακίστηκε. Είναι θύμα ενός μυθομανή και σεσημασμένου φαρσέρ της ΕΛ.ΑΣ αυτόκλητου υπερασπιστή της κατά φαντασίας του έννομης τάξης. Αυτή τη φορά πέτυχε με το μύθευμά του να κλείσει φυλακή τον αθώο κουνιάδο του. Δεν θα το πετύχαινε όμως, εάν οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές ακολουθούσαν τους κανόνες Δικαίου αλλά και αυτούς της κοινής λογικής.

Είναι όμως θέμα τιμής για το Δικηγορικό μου Γραφείο να πετύχουμε το συντομότερο δυνατό την αποφυλάκιση του εντολέα μας, αλλά και την βαριά ποινική καταδίκη του ψυχικά ασταθή καταγγέλοντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ