Μενού
  • Α-
  • Α+

Όπως γράφει ο μετεωρολόγος σε ανάρτησή του στο Facebook, από την Τετάρτη 7 Απριλίου, οι υψηλές θερμοκρασίες και η αφρικανική σκόνη θα δώσουν τη θέση τους στις χαμηλές θερμοκρασίες και τα χιόνια. «Μέχρι και την Τετάρτη θα κινούμαστε σε ανοιξιάτικους ρυθμούς ενώ στη συνέχεια αναμένεται να επικρατήσει χειμωνιάτικος καιρός με κρύο ιδιαίτερα έντονο τη νύχτα και το πρωί, πολύ ισχυρούς βοριάδες, βροχές ακόμη και χιόνια σε σχετικά χαμηλά για την εποχή υψόμετρα» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Μαρουσάκης.

Τα χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, την Πέμπτη και από τα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν βροχές, χιόνια, ενώ θα επικρατήσουν πολύ ισχυροί βοριάδες και η θερμοκρασία θα κάνει «βουτιά». «Δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν δούμε τα χιόνια να κατεβαίνουν σε χαμηλά υψόμετρα προς τη βόρεια Ελλάδα ή ακόμα να πέφτουν και μέσα σε πόλεις της δυτικής Μακεδονίας» αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή του:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fklearhos.marousakis%2Fposts%2F3790332247701575&width=500&show_text=true&height=790&appId
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA